Είστε εδώ

Πρόγραμμα Αγκαλιά Υγείας

 

Φροντίδα για εσάς και τους ανθρώπους σας !

 

Η Αγκαλιά Υγείας είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα πρωτοβάθμιας υγείας το οποίο έχει σχεδιάσει η Αύξω Συμβουλευτική.

Παρέχει πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου και απευθύνεται σε διοικητικά στελέχη εταιριών, εργοδότες επιχειρήσεων, υπεύθυνους σωματείων και οργανισμών και σε όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη των εργαζομένων – πελατών – μελών τους, μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη και απλοποιώντας τις διαδικασίες.

Τι είναι η κάρτα Αγκαλιά Υγείας;

Μια κάρτα που δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο της να την χρησιμοποιήσει αυτός και η οικογένεια του σε ένα ευρύτατο δίκτυο Συμβεβλημένων Πάροχων Υγείας ώστε να έχει ιδιαίτερα χαμηλές τιμές αλλά και ένα ολόκληρο σύστημα φροντίδας και εξυπηρέτησης, βάσει του καινοτόμου προγράμματος πάνω στο οποίο έχει στηριχτεί η Αγκαλιά Υγείας.

Οι δικαιούχοι χρήστες του προγράμματος απολαμβάνουν προνόμια και πρόσβαση σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας χωρίς ετήσια συνδρομή ή επιβάρυνση, καταβάλλοντας μόνο το κόστος των υπηρεσιών κατά τη χρήση, σύμφωνα με τους όρους λειτουργίας του προγράμματος.

Πού διαφέρει η Αγκαλιά Υγείας;

  • Δεν υπάρχει συνδρομή.
  • Δεν υπάρχει ηλικιακό όριο.
  • Δεν χρειάζεται παραπεμπτικό ιατρού.
  • Δεν υπάρχει ανώτατο όριο εξετάσεων ή κόστους αυτών.
  • Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις στο είδος της εξέτασης ή στην προϋπάρχουσα πάθηση.
  • Μείωση του απαιτούμενου χρόνου για την έκδοση των αποτελεσμάτων.
  • Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης στη χρήση της κάρτας.
  • Ισχύει για όλη την οικογένεια.

Τι κερδίζετε ως εταιρεία;

  • Αν το πρόγραμμα προορίζεται για τους εργαζόμενους σας, βελτιώνετε τις σχέσεις σας μαζί τους και τους παρέχετε περισσότερα πλεονεκτήματα. Παράλληλα ελαχιστοποιείτε το χρόνο απουσίας τους από την εργασία και απλοποιείτε τις διαδικασίες. Τέλος, μειώνετε το λειτουργικό κόστος των ομαδικών προγραμμάτων (πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας υγείας) που τυχόν ήδη έχετε.

  • Αν το πρόγραμμα προορίζεται για τους πελάτες σας, αποκτάτε ανταγωνιστικότερα προϊοντικά πακέτα και έτσι μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς ενώ παράλληλα ενδυναμώνετε την εικόνα σας απέναντι στους καταναλωτές.

Πολλαπλά οφέλη καθώς υπάρχει η δυνατότητα να σχεδιάσουμε το δικό σας, συγκεκριμένο πρόγραμμα Αγκαλιά Υγείας με ειδικά προνόμια και παροχές σύμφωνα με τις ανάγκες και στόχους σας.

Εξαιρετικό όφελος για την εταιρεία σας καθώς παρέχετε επιπλέον προνόμια στους εργαζόμενους ή πελάτες σας με μηδενικό για εσάς κόστος.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Αγκαλιά Υγείας, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα agkaliaygeias.gr